Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika měsíci se přestěhovala za přítelem, profesionálním fotbalistou Filipem Novákem, do Dánska. Od té doby Nikola Buranská (32) neustále pendluje mezi několika svými domovy. Jeden je v dánském městě Herning a další jsou v Přerově, Praze a Prostějově.

Nikola by ráda svůj roztěkaný život trošku srovnala, a tak uvažuje o tom, že si znovu pořídí zázemí v Praze, kterého se vzdala před odchodem do Dánska. „S holkami misskami dobře vycházím, tak možná půjdeme do společného podnájmu. Bylo by fajn mít v Praze stálé zázemí, když se sem vrátím, nemusela bych být na hotelu,” říká Nikola.

Kvůli kočovnému způsobu života se držitelka titulu Česká Miss Earth 2014 cítí někdy dost schizofrenně a rozpolceně. „Už mě nebaví neustále převážet svůj život v kufru. Někdy si říkám, že kufr je můj nejlepší kámoš. Zjistila jsem, že jsem si pořídila čtyři naprosto stejné kabáty, každý mám v jiném bytě,” kroutí hlavou modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám