Hlavní obsah
Článek

Když šla v zimě na plastiku prsou, tak jsme to modelce Nikole Buranské (31) vymlouvali. Zdála se nám už tak dokonalá. Ovšem teď jsme ji viděli poprvé od operace v plavkách a zjistili, že chybu rozhodně neudělala. Její vylepšené poprsí vypadá báječně.

Nikola jde z práce do práce, ani nedokáže spočítat, kolik zemí navštívila za poslední měsíc. Pendluje mezi Dánskem, kde hraje fotbal její přítel Filip, Moravou, kde žije její rodina, a četnými modelingovými zakázkami. A my se s ní potkali na Slovensku, kde předváděla v aquaparku v Bešeňové v rámci velké fashion show. "Zatím je to ale všechno Evropa, tak stíhám i soukromí," řekla nám.

Dokázala by si Nikola představit, že by se v chladné severské zemi, kde by se místo v plavkách musela koupat v neoprenu, usadila? "Jednou proč ne. Časem bych si tam určitě našla i nějakou práci, i když bych se musela naučit pořádně jazyk. Ale přítel tam na tak dlouhou dobu smlouvu nemá, v Dánsku už bude jenom asi tři roky," řekla nám Nikola.

Jinak si svůj pobyt pochvaluje. "Partnerky Filipových kolegů jsou moc fajn, i když tam mezi nimi svítím a vypadám hodně exoticky, protože všechny jsou bondýnky. Ale fandí mi v mojí práci," řekla nám.

S Filipem Novákem už je Nikola šest let, nehodlají posunout svůj vztah dál, třeba zásnubami? "Na nic netlačíme. V prosinci chceme vyrazit za nějakou exotikou, možná na Maledivy, tak uvidíme," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám