Hlavní obsah
Článek

Letní sezona je u konce a modelkám končí prázdninový režim. Podzim je jedna z nejvytíženějších sezon jak pro focení, tak pro přehlídková mola. Jak se holky udržují fit po létě? Upřednostňují kondiční běh a 20minutové cvičení bodytec, které časově hravě včlení do nabitého diáře.

Právě při něm jsme potkali trojici kamarádek, které s námi po létě probraly všechny novinky. A nejvíc nás překvapila Nikola Buranská (31). Ta se během několika málo dní chystá odcestovat se svým dlouholetým přítelem, fotbalistou Filipem Novákem, do Dánska.

„Filip tam podepsal smlouvu na 4 roky, chystáme se tam příští týden, budeme vybírat byt a těším se, co vše nás tam čeká. Bude to dobrodružství,“ těší se krásná brunetka. „Budu hodně cestovat, mám zde nasmlouvané zakázky, jednou nohou budu v Dánsku a jednou v Čechách,“ vysvětlila.

Ta se kromě modelingu také věnuje nadaci Stopa v srdci, která pomáhá ohroženým šelmám na našem území. Na podzim připravuje kalendář v hlavní roli s rysem ostrovidem jménem Blonďák.

Modelka Tereza Budková nedávno dostudovala Policejní akademii a nyní si dává ve studiu rok pauzu. Ta ale nebude odpočinková, nýbrž pracovní. Tereza jezdí pravidelně do Německa, kde fotí převážně komerční kampaně. Pracovně se chystá do Londýna a Milána a od nového roku také do Miami. Čeká ji tedy rok plný změn.

Nově mají s přítelem Michalem v Praze byt, aby si usnadnili cestování. „Svatbu zatím neřešíme, jsem ráda, že mám školu hotovou a mohu se teď věnovat naplno cestování a práci. S Michalem máme pohodový vztah a nikam nespěcháme," směje se Tereza.

Figuru si přišla zdokonalit také modelka, moderátorka a nově také spisovatelka Eva Čerešňáková. Ta sportuje několikrát týdně a ví, že vypracovaná postava není zadarmo. Eva psala poslední dva roky knihu, kterou vydá letos v listopadu, a vnímá, že půjde s kůží na trh.

„Cílem mé knihy je dodat odvahu k tomu, abychom se nebáli jít si za svými sny, a to i přes vše, co nám život vmete do cesty. V životě je všechno často náročnější a jiné, než se na první pohled může zdát, ale i po sundání růžových brýlí vím, že ty zkušenosti stojí za to," míní.

Reklama

Další články

Načítám