Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro nadaci Nikoly Buranské (31) Stopa v srdci na ochranu volně žijících zvířat v Česku se fotilo hned několik bývalých i současných vítězek soutěže krásy. Nepochybně nejodvážnější outfit, už vzhledem k tomu, že se pózovalo se sotva odrostlým kotětem rysa ostrovida, zvolila Gabriela Franková (30). Divíme se, že neodešla se škrábanci na stehnech, která odhalila v kratinkých šortkách.

"Na kočičku jsem se moc těšila. Já zvířata miluju a tak krásné zvíře, jako je Blonďák, jsem už dlouho neviděla. Rysy mám moc ráda a byl to zajímavý zážitek, protože v přírodě ho lidi moc neuvidí, protože se bojí," svěřila Gábina. "Doma máme podobného rošťáka jezevčíka. Jen maminka zanedbala jeho výchovu, takže spíš ovládá naši rodinu, než abychom my ovládali jeho. Milujeme ho, ale je to raubíř," prozradila.

Čemu se teď, když už máme novou panující Miss Nikol Švantnerovou (31), věnuje? "Hlavně škole a své firmě. Teď jsem to měla docela hodně náročné. Zkouškové už mám ale tři týdny za sebou, tak trochu lenoším. Už jsem se nemohla dočkat volného víkendu, kdy budu moct jet za rodinou, budu na zahradě a nebudu nic dělat. To se mi poštěstilo. Práce mi ale neubyla, pořád jí mám hodně a spíš nestíhám," řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám