Hlavní obsah
Článek

Mezi kráskami, které podstoupily rychlokurz přípravy oblíbeného francouzského dezertu, byla i loňská Miss Earth Nikola Buranská (31). Uhrančivá brunetka ovšem zaujala už při příchodu, když vplula do francouzské restaurace na pražském Starém Městě v overalu s velmi hlubokým dekoltem.

Zvláště fotografové využili každé chvíle, kdy se Nikola trochu sklonila, aby z jejího dekoltu zaznamenali co nejvíc. "To jsem samozřejmě tušila, a tak jsem si radši prsa podlepila," smála se jejich snaze Nikola.

A jak je na tom Nikola, která už pár let žije s fotbalistou klubu Baumit Jablonec Filipem Novákem ve společné domácnosti, s vařením? "Vařit umím, ale nemyslím si, že bych se řadila mezi ty nejlepší kuchařky. Ale Filip ocení každé moje jídlo, i kdybych mu namazala chleba s máslem. Oba s přítelem jíme hlavně zdravě už kvůli tomu, čím se živíme," prozradila. "Jíme hodně ryby, grilujeme maso, děláme si saláty a podobně," dodala.

Nás napadlo, že když se oba vlastně živí tělem a podle toho jejich postavy vypadají, mohli by nafotit nějaké společné akty, jako to už udělala řada sportovců a modelek. "Zatím jsme spolu fotili jednou, ale to akty nebyly. Ale možná jednou ano, ale bylo by to jen do soukromého archivu," míní.

Jak vypadají ti dva aspoň v plavkách, snad uvidíme na fotkách z dovolené, kterou spolu konečně plánují. "Ale záleží to na tom, jestli ho povolají do české reprezentace. To se dozví koncem května. Uvažujeme o Turecku nebo Řecku, ale bavili jsme se i o Maledivách. Takže ještě uvidíme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám