Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímky z exkluzivní fotokolekce Esence už jsme vám představili. Je na nich i Česká Miss Earth Nikola Buranská (32) jen v luxusním spodním prádle. Na oficiálním křtu fotografií se ale obešla bez něj, tedy aspoň bez podprsenky, a vypadalo to, že obří dekolt každou chvíli odhalí její přednosti.

"Rozhodla jsem se to pojmout trochu odvážněji, ale nebojte se, všechno je dobře podlepené. Pomáhala mi i návrhářka, ta stejná, od které jsem měla šaty, které dostaly první cenu za model na Miss Earth na Filipínách," vysvětlila Nikola.

Od návratu z Filipín je prý pořád v jednom kole. "O víkendu zrovna jedu do Vídně, kam mě pozvala rakouská Miss Earth. Sejde se tam spousta holek z celé Evropy, a nejenže tam jedeme na vánoční večírek, ale zároveň také podpořit dobrou věc. Půjdeme do psího útulku a přijede i Tereza Fajksová (34), tak se těším, že tam budeme super parta," vyprávěla.

Nikolu na rozdíl od mnoha jejích kolegyň ze soutěže nepostihla tzv. missí nemoc a stále je se svým přítelem Filipem. "Všechno klape, jsme spolu už téměř pět let. Možná pomáhá i to, že spolu nejsme tak často. On má spoustu povinností, já byla teď celý měsíc pryč, a těším se, že do toho Rakouska pojede se mnou, tak se zase trochu užijeme, řekla Super.cz.

Když už jsou ale s partnerem tak dlouho, proč dosud nedošlo k zásnubám? "Říkali jsme si s přítelem, že radši na ty svatby chodíme, než abychom pořádali svoji. Ale letos jsem dvakrát chytila svatební kytici. V dubnu pořádáme svatbu mojí sestry, ta má přednost. Já na to netlačím, myslím, že jsem ještě mladá," míní Buranská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám