Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko-Slovenský ples patří k největším akcím plesové sezóny, a tak není divu, že se na něj dámy náležitě připravují. Diamantové šperky za miliony, luxusní róby renomovaných módních návrhářů, návštěvy vizážistů a kadeřníků. V den D se slavné dámy připravují od časných ranních hodin.

Nejvíc se letos odhalila Nikol Švantnerová (31), které se do očí dokázal dívat opravdu málokdo. Zvolila šaty Poner, stejně jako Karolína Mališová (27) či Eva Perkausová (30). Všechny tři nechaly vyniknout své přednosti.

"Kdo si vzpomene na šaty, které jsem měla před třemi lety v Karlových Varech na filmovém festivalu, tak mu tady vlastně budu připadat oblečená až moc," řekla Super.cz se smíchem Nikol Švantnerová, která je vždy ozdobou plesů a šaty si nechává šít na míru.

Podívejte se v naší galerii, jak to slušelo dalším dámám. Která od vás dostane jedničku a byl některý model přešlapem? Hlasujte v naší anketě!

Která slavná dáma se vám líbila nejvíc?
Nikol Švantnerová
6,5 %
Karolína Mališová
2,3 %
Gabriela Partyšová
42,1 %
Martina Šmuková
2,6 %
Monika Leová
7 %
Bára Nesvadbová
4,7 %
Lucie Smatanová
5,6 %
Michaela Maurerová
1,8 %
Denisa Pfauserová
2,6 %
Andrea Růžičková
2,9 %
Eva Perkausová
17,4 %
Janka Pištějová
3,1 %
Lucia Hablovičová
1,4 %
Celkem hlasovalo 55703 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám