Hlavní obsah
Článek

Už tuto sobotu proběhne po několika letech odkladu osmý ročník Česko-Slovenského plesu. Akci si nenechá ujít ani Nikol Švantnerová (31). Tu jsme zastihli v momentě, kdy k vybraným šatům ladila diamantové šperky české výroby.

Modelka mohla zvolit šperky v hodnotě statisíců z různých kolekcí. Rozhodujícím faktorem ale nebyla cena.

„Přicházím s konkrétní představou. Já se hlavně potřebuji cítit v ten večer pohodlně a sama sebou. Takže bych si na sebe nevzala něco, v čem se necítím. Naopak mě občas někdy hodnota šperku překvapí. Bylo mi řečeno, že mám šikovnou ruku a sáhnu vždy po tom nejdražším,“ culila se Švantnerová.

Co se vlastních šperků týče, Nikol je ráda dostává. „Mám k nim pak úplně jiný vztah. Ráda se podívám na ruku a vidím, že tam mám prstýnek od rodičů nebo od přítele. Vnímám je úplně jinak, jako talismany,“ říká.

Česká Miss 2015 bude v sobotu ozdobena diamanty v hodnotě 1,6 milionu. „Věcí si moc vážím, a to nejen doma, ale i na akci. Jsou to většinou obrovské kousky, tak nehrozí, že by se mi zatoulaly,“ věří Švantnerová, která je opatrná i na své šaty. „Na společenských akcích se chovám tak, aby se nestaly žádné nehody.“

Švantnerová zatím stále neví, jestli ji na dlouho očekávanou společenskou událost doprovodí její partner, jehož totožnost stále neprozradila. „Je to v jednání, protože si soukromí střežíme. Zároveň existují okamžiky, které by si člověk chtěl užívat se svou polovičkou. Je to takový jeden velký otazník,“ dodala Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám