Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Objemné péřovky, beztvaré oteplovačky, neslušivé kulichy a nepraktické palčáky? To vážně nemusí být vaše výbava na hory. Vybrali jsme pro vás několik známých krásek, kterým to sluší i ve sněhové vánici.

Například Natálie Kotková (30) neobléká pouze bikiny, v zimě se objevuje nejen na plážích, ale i na zasněžených vrcholcích hor. Česká Miss World 2016 sází na zateplené péřové bundy ve výrazných barvách a robustní obutí s ovečkou.

Za sněhem ráda vyráží také Týnuš Třešničková (28), a to hlavně proto, aby na sněhu mohla vyfotit řadu svých outfitů kombinujících eleganci a pohodlí.

Asi největší hvězdou českých a slovenských hor je Nikol Švantnerová (31), která sází na sladění obuvi s hlavním svrchníkem, kterým může být péřový kabát či bunda. Aby působila křehce a žensky, volí bývalá královna krásy místo šponovek většinou přiléhavé kamaše v základní černé barvě.

Influencerce Tereze Michovské se i v zimních outfitech daří skvěle prodat svou dokonale štíhlou postavu. Základem jsou přiléhavé kamaše, které proporčně kontrastují s nadýchaným vrškem a sněhulemi.

Velkou část zimy tráví topmodelka Zuzana Stráská v Krkonoších, a tak je pro ni outdoorové oblečení nutností. Topmodelce se daří uplatňovat minimalismus i na horách. Její krémové kreace sklízí potlesk módních stylistů.

Vyznavačkou přírodních odstínů tón v tónu je i modelčina kamarádka Zorka Hejdová (33), která dokazuje, že ani s bříškem nemusíte v zimním oblečení vypadat zákonitě jako kokon.

Komu to na horách nejvíc sluší?
Nikol Švantnerové
44,2 %
Zuzaně Stráské
26,2 %
Zorce Hejdové
7 %
Natálii Kotkové
4 %
Tereza Michovské
6,8 %
Týnuš Třešničkové
11,8 %
Celkem hlasovalo 11399 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám