Hlavní obsah
Článek

Je to jenom týden, co modelka a influencerka Nikol Švantnerová (31) připustila, že její vztah s fotbalistou Patrikem Dresslerem je ve vážné krizi. Bývalá Česká Miss ale nebrečí doma do polštáře. Místo toho vyrazila za teplem a v Dubaji, kde měla náročný poznávací program, nebyl na přemýšlení o budoucnosti ani čas.

Nikol spolu s několika dalšími známými tvářemi ze šoubyznysu i internetu měla nabitý program. Během pár dní stihla poznat většinu dubajských atrakcí od akvária a aquaparku v hotelu Atlantis přes návštěvu Burdž Chalífy s úžasnou vyhlídkou až po výlet do pouště nebo nejvyšší městskou visutou lanovou dráhu.

Na koupání už jí zbyla jenom chvilka. "Do Dubaje jsem jela za zážitky, takže na opalování a koupání nebyl vůbec čas, ale kdybych nezkusila moře, když jsme měli hotel přímo u pláže, tak by mě to asi mrzelo. Takže jakmile jsme jedno odpoledne skončili v pět, hned jsem naběhla na pláž a strašně mě překvapilo, jak teplé moře bylo," vysvětlila, proč postovala na sociálních sítích jen jednu fotku v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám