Hlavní obsah
Článek

Některé známé tváře se musí udržovat v kondici v rámci své profese, třeba jako modelka Nikol Švantnerová (31), která se může chlubit slušným břišním pekáčem.

U jiných práce nevyžaduje tělo samý sval a šlachu, ale díky tomu, že se objevují na televizních obrazovkách pravidelně, si na své figuře také nechávají záležet. Nadšenou sportovkyní je například Lucie Borhyová (45) nebo její kolegyně, moderátorka Gabriela Partyšová (45), která si tělo zpevňuje cvičením jógy.

Mnoho známých krásek přivedl ke cvičení partner. Moderátorka Hana Reinders (41) nebo herečka Barbora Mottlová (37) jsou toho příkladem. Obě pod taktovkou svých lásek, jenž se živí jako profesionální trenéři, dosáhly kýžených výsledků, a cvičení se stalo jejich koníčkem. Barboře sice vztah s bývalým Mužem roku Pepou Kůrkou nevydržel, ale zdá se, že u aktivního životního stylu zůstává i nadále.

Mezi herci a zpěváky jsou i tací nadšenci, kteří ve sportu dosahují výsledků na profesionálních soutěžích a ve fitku tráví hodiny týdně. Patří mezi ně například zpěvák Václav Noid Bárta (43), ale nově také Iva Pazderková (44), která se nedávno zúčastnila své první soutěže v bikini fitness a během půl roku své tělo přetransformovala na samý sval.

Podívejte se v galerii, kdo další se udržuje v kondici pravidelným pohybem.

Reklama

Další články

Načítám