Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31) v posledních měsících výrazně zhubla. Velmi štíhlou postavou šokovala i na Česko-Slovenském plese, kam oblékla těsné bílé šaty. Okamžitě nastaly spekulace, že se Nikol vrátila porucha příjmu potravy, kterou si coby náctiletá prošla.

Švantnerová je známou milovnicí sportu. V posilovně tráví každý den, k tomu běhá a cvičí doma. A jak sama říká, drží se zásad zdravého stravování. Proti útokům, že trpí opět anorexií, se začala okamžitě bránit.

"Vždy jsem byla modelka a vždy také budu. Tudíž i má postava bude takto vypadat. Vždy budu asi pro někoho hubená, ale ano, byla jsem taková celý život," reaguje Nikol.

Nikol Švantnerová na Česko-Slovenském plese

"Psát, že mám na sobě pouze kosti a trpím poruchou příjmu potravy? V pořádku! Evidentně proto makám každý den ve fitku, snažím se mít svaly a jedu si vyváženou stravu. Nejvíc mě to štve právě z hlediska, že jsem si prošla svým, a právě proto chci všem ukázat, že to jde bez nějakých diet a zdravě a chci k tomu vést mladé dívky," dodala rázně Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám