Hlavní obsah
Článek

S partnerem Patrikem Dresslerem už Nikol Švantnerová (31) randí víc než dva roky. Přestože si modelka s fotbalistou v mnohém rozumí, na další posun vztahu to zatím nevypadá.

„Pro někoho je dva a půl roku dlouhá doba, pro někoho to tak dlouhé není. My se známe křížem krážem, víme o sobě úplně všechno a mám pocit, jako bychom spolu žili aspoň deset let. Tyto otázky nesměřují ke mně, já ho o ruku žádat nebudu,” svěřila se nám na módní show v italské Veroně.

Iniciativu nechává na svém příteli, pokud by se objevil s prstýnkem, tak by neprotestovala. „Ničemu se nebráním, chtěla bych, aby to bylo nečekané, tak uvidíme.”

Dříve byli spolu Nikol a Patrik skoro nonstop, nyní se musel fotbalista kvůli práci odstěhovat z Prahy, a tak se dvojice vidí jen o víkendech. Odloučení je těžké, ale má své výhody. „Když se zase vidíme, tak je to jako dřív, když jsme spolu začínali. Na druhou stranu vstávám sama, snídám, obědvám a večeřím sama a uléhám sama, tak bych ho často potřebovala. Potřebovala bych pomoct nebo se vybrečet na ramínko. To mi chybí. Věřím, že se to ale všechno zase změní,” říká Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám