Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31) se předvedla na křtu kalendáře modelky Simony Krainové (51) ve velmi krátkých šatech. A sama přiznala, že nebýt jejích zručných rukou, byly by ještě odvážnější.

"Jsem zvyklá, že jsou mi šaty většinou kratší. Koukla jsem se na sebe do zrcadla a už to bylo moc. Tak jsem třema stehama šaty lehce zašila," řekla Super.cz Nikol, která splnila dresscode skvěle. "Pojala jsem to tak, že když to má být glamour a sexy, tak to musí být krátké, s výstřihem. A magic jsou pro mě třpytky. Ve výstřihu nemám co ukazovat, tak raději předvádím nohy," usmívá se.

Z kalendáře Simony byla nadšená, sama by ale podobné fotky nenafotila. Důvodem není stud, ale prý by neměla co předvést. "Nemám co ukazovat, mě se to úplně netýká. Nemám problém se odhalovat, pokud to není něco vulgárního. Když je to decentní, sexy a člověk neukáže všechno, je to hezké. Já ale nemám pocit, že na mně by se dalo něco vykoukat, kdybych se svlékla. Proto jsem nad tím ani nepřemýšlela," dodala.

Reklama

Další články

Načítám