Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto je pro většinu lidí obdobím odpočinku, což ale během uplynulých prázdnin pro Nikol Švantnerovou (31) neplatilo. „Když se podívám na Instagram, mám pocit, že se všichni fotí u bazénu nebo u moře. Já ani nevím, kdy jsem přidala fotku v plavkách,” posteskla si Nikol a dále uvedla: „Přestože panovaly tropické teploty, pobíhala jsem po městě ze schůzky na schůzku a prázdniny byly pracovní.”

Švantnerové nevyšly ani plány na dovolenou, kterou měla absolvovat s kamarádkou. „Neupřesnily jsme si to a já si udělala volno jiný termín než ona. Tak si říkám, že si teď na dovolenou budu muset aspoň vydělat,” smála se Nikol, která nejspíš ráda vyrazí někam na kratší výlet do milovaných hor. „Pro mě je pravá dovolená v horách. Plánujeme cestu do Slovinska, ale přítel nemá volno, kdykoli si zachce.”

Do hor jezdí modelka i přesto, že zde zažila nejhorší cestovatelský zážitek. „Vydali jsme se s rodiči do Vysokých Tater. Tatínek je Slovák a chtěl nám ukázat svá oblíbená zákoutí. Přepadla nás tam ale bouřka, která byla přímo nad námi. Prožili jsme krupobití, déšť, blesky. Schovávali jsme se pod kameny, ve křoví,” popsala hororový zážitek Švantnerová.

I přes nepříjemný zážitek do Tater nejspíš zase vyrazí. „Tím, že jsem napůl Slovenka, tak tam rádi vyrážíme. Už si ale kontroluji počasí a nenecháváme tatínka, aby organizoval cestu. Už si to plánujeme sami,” usmívá se Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám