Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leu Šteflíčkovou (25) na trůnu královny krásy v srpnu nahradila Barbora Hodačová. Lea na finále chyběla a korunku místo ní předávala Nikol Švantnerová (31). I tak to u televize obrečela.

"Bylo mi to ke konci líto, že to tak rychle uteklo, ale alespoň mi zůstala korunka, ta už mi vydrží napořád. Zavzpomínala jsem, finále jsem sledovala doma u televize, slzy byly," řekla Super.cz Lea. "Měla jsem svoje favoritky, to vyšlo. S výběrem jsem spokojená. Doufám, že si to holky užijí, jako jsem si to užila já," usmívá se dnes již bývalá královna krásy.

Proč na finále nebyla? Česká Miss vydala prohlášení, že Leu vyřadili z poroty kvůli blízkému vztahu k jedné z finalistek. "Pravdivé věci vím jen já a Česká Miss, já bych to rozebírat nechtěla," řekla rázně.

Na kralování bude prý vždy vzpomínat. "Svůj rok jsem si odkralovala, měla jsem spoustu zážitků. Byla jsem na Miss Universe, podívala jsem se na Formuli 1, budu na to vzpomínat do konce života. Místo mě si to teď bude užívat nová královna krásy. Miss Universe pro mě byl největší zážitek. Za ten jsem hrozně ráda. Moc jsem si to užila," dodala na otevření terasy nákupního centra na pražském Smíchově.

Lea je stále nezadaná. Missí nemoc ji potkala, během roku o přítele Michala přišla. "Stále jsem nezadaná, žádný nový objev není," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám