Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) prožívá vztah na dálku. Její přítel Patrik Dressler nyní kope za fotbalový klub v Hodoníně, a tak je Nikol často na cestách. "Mám svoji práci flexibilní, tak to dělám tak, abych si dva, tři dny udělala volno a jela za ním na Moravu," řekla Supe.cz Nikol.

Ta je ráda, že její přítel zase může hrát fotbal. Hrozilo, že kvůli zdravotním problémům bude muset kariéru ukončit. "Dlouho se léčil z operace kolene, bylo to komplikovaný, nevěděli jsme, jestli ještě někdy bude hrát fotbal. Začal trénovat, kope, nebolí ho to," vysvětluje modelka.

"Je to na dobré cestě. Je to ale pořád koleno, u fotbalistů to je závažné. Doufám, že to bude jen lepší a lepší," věří Nikol.

Vztah na dálku zatím zvládají. "Je to pro nás změna, byli jsme spolu zvyklí být neustále. Ale dá se to zvládnout," dodala modelka na tiskové konferenci České Miss a Miss Universe Slovenské republiky.  Nikol již tuto neděli ve velkém finále zasedne v porotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám