Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Myslela, že její Lilly vůbec vodu nemusí. "Je z útulku, nevěděla jsem, jaké měla předtím zkušenosti, tak jsem ji k tomu ani nenutila. Nešla za námi do vody, když jsme se jeli s přítelem někam koupat, když jsem ji vzala a namočila, tak se jí to vůbec nelíbilo," vyprávěla nám Nikol Švantnerová (31).

Byli jsme shodou okolností s kamerou u toho, když se Lilly poprvé rozhodla dobrovolně plavat za svojí paničkou. "Dojalo mě to až k slzám," svěřila nám Nikol, která si vyrazila vyzkoušet paddle board na Střelecký ostrov a fenka se vrhla do vody a k paničce na prknu ve Vltavě doplavala.  "Bylo to opravdu poprvé, měla smrt v očích, ale aspoň vím, že to celou dobu jen hrála," usmívala se Nikol.

Pro modelku byl paddle board na Vltavě takhle dvojnásobnou premiérou. "Už jsem to sice zkoušela u moře nebo na přehradě, když jsem měla plavky a bylo mi jedno, jestli se namočím. Ale tady jsem měla respekt, namočit v Praze ve Vltavě se mi nechtělo. Naštěstí to bylo v pohodě i s tím psem na palubě. Ona byla tak zlatá, že si mi sedla mezi nohy, a rovnováha se udržovala docela dobře. Takže teď budu mít aspoň na paddle board parťáka," popisovala.

Nikol se na Střelák chystá znovu, minimálně bude chtít vidět závody, které tady druhý víkend v červenci proběhnou. V rámci prvního ročníku Prague Paddle Fest si tady bude moct paddle board vyzkoušet každý. Má totiž skoro celé prázdniny volno a zatím je ještě nemá úplně rozplánované.

"Já už si odbyla tři dovolené, a to ještě prázdniny nezačaly. U nás už bude hezky, tak nebudu mít moc potřebu nikam cestovat, mám v plánu dovolenou s našima, pak chci vzít mamku k moři a určitě se vyvrbí ještě spousta věcí. Já ty prázdniny a léto mám vždycky hodně akční," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám