Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuální trendy styl lingerie si vzala za vlastní také Nikol Švantnerová (31). Nejkrásnější Češce roku 2015 vůbec nevadilo vyrazit na večírek s odhalenou podprsenkou.

„Bylo to rafinované a myslím, že tyhle podprsenky spíš už dělají proto, aby byly vidět a ne, aby se schovávaly,” komentovala modelka s úsměvem svůj outfit, který měl podle pozvánky splňoval styl ’rock & chic’. „Nebylo to náročné splnit dress code. Vlastně tento styl mám ráda, jen jsem chtěla vytvořit něco ne tolik prvoplánového, s čímž mi pomohla stylistka Ruth,” nechala se slyšet Nikol.

Večírek francouzské značky Yves Saint Laurent si velmi užila. „Jako ambasadorka jsem měla možnost podobnou akci navštívit v Paříži, a tudíž to mohu srovnat. A opravdu se to organizátorům povedlo,” komentuje modelka večírek, kam dorazila v doprovodu přítele, teplického fotbalisty Patrika Dresslera. „Každý se vyřádil. Byla tam perfektně vymyšlená kreativní místa na fotky, měla jsem z toho velkou radost,” dodává Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám