Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S přítelem Patrikem už měli jeden bál, a to v Ostravě, za sebou, aby si udělali trénink na prestižní Česko-Slovenský ples, jenž byl tedy druhým, na který společně vyrazili. A tanec prý zvládli bez problémů, i když je Nikol Švantnerová (31) v podpatcích vyšší než její fotbalista.

"Pár centimetrů tam je, ale dává to v pohodě. Je logické, že když jsme stejně vysocí, tak v podpatcích vyšší budu, ale v tom tanci to nevadí," řekla Super.cz modelka a Patrik souhlasně přikyvoval.

Nikol na ples zvolila róbu od návrhářského dua Poner, doplnila ji pak nejdražšími šperky, které jsme v Obecním domě na známých tvářích viděli. Náušnice a prsten od Alo Diamonds by vyšly skoro na milión.

"Bylo by za ně hezké auto. Ale strach o ně nemám. O mně je známé, že nikdy moc nedivočím, tak si budu dávat pozor. Jsem ráda, že takové věci mohu vynést, protože v reálném životě bych si je nepořídila," uzavřela Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám