Hlavní obsah
Článek

Na svoji první karlovarskou párty se prý kráska Nikol Švantnerová (31) moc nepřipravovala. Na to ale rozhodně nevypadala. Nádherné líčení, hříva tmavých vlasů a výraznými doplňky vyladěný černý overal ji předurčoval k tomu, aby se stala vyhledávaným objektem všech mužských pohledů.

"Přijela jsem den předem, trošku jsme zapařili, odpoledne jsem šla na vlasy a na make-up a pak si ještě užila kolonádu, opravdu jsem se moc nepřipravovala," krčila rameny Nikol. Užívá si tedy spíš karlovarské romantiky s novým přítelem, fotbalistou Patrikem? "To bych nekomentovala, ale ano, užívám si to tady," nechtěla být zatím příliš konkrétní Nikol, která svého fotbalistu na párty Unicredit ani nevzala.

A proč zvolila na párty právě overal, a nikoli šaty jako většina ostatních dam? "Ten dress code smart casual tomu tak trošku napovídal, myslím, že jsem zvolila naprosto perfektně. Mám ráda takový pánský styl, takže se mi to úplně trefilo do vkusu. Overal mám HUGO od Hugo Boss a kabelku, která splňuje další část dress codu, tedy prvek červené, mám od Trussardi Jeans," upřesnila svůj výběr outfitu z portfolia Premium Fashion Brands.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám