Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Miss Face a modelka Taťána Makarenko (34) odletěla se svými finalistkami na zahraniční soustředění do Itálie. Promluvila o soutěži a také o tom, jaké má další plány. Z finalistek je nadšená.

"Výběr se letos velmi povedl a říct, která dívka je pro mě favoritkou, je těžké. Pro mě je těch pravých všech deset," řekla Super.cz diplomaticky Makarenko.

V Itálii si užije s finalistkami týden. "Letíme celý štáb i s Českou Miss Nikol Švantnerovou (31), která bude dívky učit vystupování na kameru, předávat jim zkušenosti. Je to jedna z našich Miss, která se umí prezentovat a je vidět. Letíme fotit medailonky a charitativní kalendář. Tři dny budeme na zámku, jeden den na soukromé jachtě a medailonky budeme natáčet u moře v Kalábrii," prozradila Makarenko.

Zatímco konkurenční Česká Miss má problémy, vedení přišlo o licenci Miss World a soutěž opustily další finalistky, Makarenko s Miss Face boduje.

"Pro nás je novinka, že jsme dostali Miss International, to je nová licence, na kterou jsme pyšní. Co se týká další Miss World, to je ve hvězdách. Nerada bych se k tomu vyjadřovala, jestli si zažádáme o tuto licenci. My se zaměřujeme hlavně na to, aby se naše soutěž lidem líbila a každým rokem se zvyšovala úroveň," dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám