Hlavní obsah
Článek

České Miss začínají pořádně krušné chvilky. Televize Prima před více jak měsícem definitivně oznámila, že soutěž krásy nebude vysílat, a žádná jiná televize zájem neprojevila. Před nedávnem s vedením České Miss Martinem Ditmarem a Evou Čerešňákovou ukončila spolupráci Nikol Švantnerová (31), která měla být jednou ze čtyř mentorek soutěže.

Vedení soutěže spoléhalo na to, že má stále největší eso v rukávu a tím je topmodelka Simona Krainová (51), která byla novou tváří České Miss a soutěži dodávala svým jménem prestiž. Na Simonu slyší televize, sponzoři i veřejnost. A i o tu teď Česká Miss přišla.

Simona Krainová podle exkluzivních informací před pár dny odstoupila a s Českou Miss končí. Topmodelka nám to v sms zprávě potvrdila. "Koncept projektu se změnil a na základě toho jsem ukončila spolupráci a ze soutěže vystoupila. Přeji jim hodně štěstí a držím palce," napsala Super.cz Krainová. Jak se z tohohle nové vedení dostane, je otázkou. Spíš to ale vypadá, že stále ještě úřadující Česká Miss Andrea Bezděková bude také historicky poslední Českou Miss.

Reklama

Další články

Načítám