Hlavní obsah
Článek

Pracovní příležitosti v Česku Nikol Švantnerové (31) nestačí, modelka proto už delší dobu uvažuje o tom, že zase vyjede za modelingem do zahraničí. Jejím aktuálním cílem je prý Německo a velkým snem Spojené státy. Tento plán ale ještě chvíli zůstane jen v teoretické rovině. Modelka totiž nedávno prodělala akutní zánět slepého střeva, musela na operaci a její tělo teď „zdobí“ tři jizvičky.

„Měli jsme domluvené i agentury, kam bych se jela podívat. Potřebuju nafotit nové fotky a tím, že mám jizvy, tak se to oddaluje,” svěřila se Švantnerová na představení nového telefonu. Modelka ale neztrácí naději: „Je to ale na nejlepší cestě. Tím, že jsem zhubla, mi nemá co bránit.”

Nikol měla štěstí, že o ni bylo v nemocnici dobře postaráno. „Oni si dávali velký pozor. V dnešní době je operace slepého střeva banální záležitost. Dřív se dělala velká jizva, já mám ale tři maličké. Pár dní jsem tam měla stroupky, a tak to nevypadalo hezky. Kdyby mě ale teď někdo viděl, tak by nevěřil, že jsem byla na operaci,” dodala.

Reklama

Další články

Načítám