Hlavní obsah
Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Nové ředitelce České Miss Evě Čerešňákové a jejímu partnerovi Martinu Ditmarovi se podařilo soutěž vrátit na televizní obrazovky. Prima už o České Miss s bývalým vedením nechtěla ani slyšet a málokdo očekával, že by o soutěž krásy ještě někdy stála.

"Probíhají jednání s televizí Prima a jsme rádi, že je oboustranný zájem o spolupráci. Nový koncept se jim líbí a těší nás, že se lidé budou moc dívat na Česku Miss u televizních obrazovek," řekla Super.cz Eva Čerešňáková.

"Hodně času jsme věnovali přípravě nového konceptu a až poté jsme ho šli prezentovat. Jsme rádi, že spolupráce se rozbíhá a hovoříme stejnou řečí," doplnil ji její partner Martin Ditmar.

Jednou z novinek je, že dívky povedou coby mentorky bývalé vítězky České Miss Nikol Švantnerová (31), Tereza Fajksová (34), Eliška Bučková (34) a Aneta Vignerová (36) a také topmodelka Simona Krainová (51).

"Chceme s dívkami pracovat pod dohledem odborníků, bude zapojeno mnoho známých tváří, vítězky minulých ročníků coby mentorky, topmodelka Simona Krainová. Simona je vnímaná velmi pozitivně, má za sebou zkušenosti ze světa modelingu, je velký profík, je vzorem, inspirací. Chceme dívkám nabídnout, aby nahlédly do světa, který Simona skvěle zná," vysvětlila Eva.

"Je to úžasný člověk, připouštíme si k sobě lidi, kteří nám sedí. Simona je přesně typ, který nám do konceptu zapadal, z našeho pohledu je to top guru," dodal Ditmar.

Reklama

Další články

Načítám