Hlavní obsah
Článek

Vánoce jsou svátky klidu, míru a rodinné pohody a jako takové je pojímají i české celebrity, které svým fanouškům napříč sociálními sítěmi přejí šťastné svátky.

Lucie Borhyová (45) při té příležitosti přiznala: „Už od dětství jsem milovala potají ujídat maminky bramborový salát před štědrovečerní večeří. A ani dnes se to nezměnilo,“ píše nejznámější moderátorka a dodává: „Přeji Vám krásné Vánoce a hlavně, ať jste s těmi, které máte rádi.“ Ona sama bude, na Štědrý den se u ní doma sejde celá rodina.

Také Iva Kubelková (46) přeje ‚krásné svátky vám všem‘ a k fotografii rodiny pod stromečkem při hře Člověče, nezlob se dodává: „Buďte se svými blízkými a věnujte jim to nejcennější...svůj čas.“

Nikol Švantnerová (31) ten svůj dělí mezi přítele a rodinu. S partnerem Jakubem měli své Vánoce už včera, čtvrté společné. „Užijte si krásný Štědrý den se svými blízkými,“ připsala k fotce.

A na fanoušky dnes nezapomněl ani zpěvák Tomáš Klus (37). Ten už má naděleno, napsal k fotce svých dětí, Josefíny a Alfréda, ležících pod stromečkem, a dodal: „Buďme šťastní a veselí.“

Reklama

Další články

Načítám