Hlavní obsah
Článek

Další česká, tedy v Česku zdomácnělá, módní návrhářka byla obdivována ve vysokých šlechtických kruzích v Británii. Návrhářka Natali Ruden (53) se Super.cz pochlubila svým úspěchem.

Koncem minulého týdne totiž proběhla v Buckinghamském paláci slavnostní večeře pro diplomaty a na oficiální akci pořádané Jejím Veličenstvem královnou Alžbětou II. nechyběl ani Jeho Excelence velvyslanec České republiky Libor Sečka spolu se svojí manželkou Sabrinou Sečkovou, která oblékla šaty z její dílny.

"Bylo mi ctí navrhnout model pro tak výjimečnou příležitost. Šaty byly inspirovány kolekcí My Way, ale jelikož se jednalo o velmi přísný dress code, model musel být speciálně upraven dle jistých konvencí. Bylo nutné zmenšit dekolt a našít rukávy," vysvětlila návrhářka, proč model nevypadal tak, jej na přehlídce vynesla Nikol Švantnerová (31).

"Protože jsme brokát objednávali až z Paříže, byli jsme velmi omezeni časem. Dokonce se ani nezkoušelo. Nakonec vše v pořádku dopadlo, paní Sečková v šatech vypadala kouzelně a pochvalu dostala od samotné vévodkyně Kate Middleton. Bylo mi velkou ctí," uzavřela návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám