Hlavní obsah
Článek

Po přehlídce návrhářky Natali Ruden bývalá Česká Miss Nikol Švantnerová (31) Super.cz potvrdila krizi ve vztahu s fotbalistou Jakubem Horou. O dva týdny později, opět na přehlídce, tentokrát Beaty Rajské (61), ale bylo už všechno jinak. Vzduch se vyčistil, a pár je opět spolu.

"V každém vztahu jsou mráčky a ani nám s Kubou se po čtyřech letech nevyhnuly. Momentálně bydlíme odděleně, ale to je i kvůli našemu pracovnímu zaneprázdnění, Jakub denně dojížděl na tréninky do Teplic, i pro něj to bylo hodně náročné," řekla Super.cz Švantnerová. A jak viděla tehdy budoucnost vztahu modelka? "Nejsem Sibyla. Ale určitě neoznačuji naše odloučení za rozchod, vše ukáže čas," dodala.

Už jsme ale zahlédli jejich společnou fotografii na sociální síti, takže nás logicky zajímalo, jak to teď dvojice mezi sebou má. "Fascinuje mě, že to pořád někoho zajímá. Už jsem se zařekla, že svůj soukromý život nebudu rozebírat v médiích. Asi už nechci, aby to někdo řešil. Jsme spolu a jsme šťastní a spokojení. Všechno je v pořádku," řekla nám Nikol.

Modelka si teď chystá dát měsíční pauzu, věnovat se sama sobě, partnerovi a přípravě na Vánoce. "Dva roky jsem kvůli České Miss a Miss Universe pořádné Vánoce neprožila. Tohle je moje poslední práce a pak už jsem si naordinovala volno. Poprvé v životě jsem na pracovní nabídky odpovídala: Ne, já nemůžu. Bylo to tedy hrozně těžké, ale volno potřebuju. Budu si užívat trhy, pečení, všechno kolem Vánoc, i to přežírání," plánuje modelka.

Poznáme ji tedy v lednu vůbec? "Přesně tak. Ale vzhledem k tomu, a každý si všiml, že jsem za poslední dobu zhubla, se klidně o Vánocích můžu bez výčitek přežírat," smála se Švantnerová.

Zajímalo nás ještě, do jaké míry spolupracuje s novými majiteli na přípravě nového ročníku České Miss. "Jelikož je to ještě v začátcích a myslím, že i oni mají hodně práce, co se týče toho dalšího ročníku, tak se vůbec nevídáme. Posunuly se i castingy, takže všechno bude až od ledna. Takže mi to vyhovuje a mám opravdu celý ten prosinec úplně volný," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám