Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Československa 1992 Pavlína Babůrková se po letech v ústraní začala objevovat na veřejnosti. Manželka podnikatele Petra Kratochvíla, která po jeho boku vystřídala zpěvačku Lucii Bílou (58), nikdy nestála o velkou pozornost a svou kariéru postavila na vedlejší kolej, protože se na plný úvazek rozhodla věnovat rodinnému životu.

Bývalé královně krásy je dnes 43 let a pořád jí to moc sluší. Nedávno se společně s manželem objevila na křtu komiksu, teď pro změnu podpořila dobrou věc, když vyráběla věnce pro nadaci Vlaďky Erbové (42) Vlaďka dětem.

Akci kromě Babůrkové podpořily také těhotná moderátorka Lucie Křížková (39), misska Nikol Švantnerová (31), letošní královna krásy Andrea Bezděková (29), tanečnice Jovanka Vojtková a další známé tváře.

Při pohledu na Pavlínu byste vůbec neřekli, že je to pětinásobná mamina. S Kratochvílem má dospívající děti Petra, Pavla, Ilonu a nejmladší osmiletou Julii. Z předchozího vztahu má vitální maminka ještě dospělého syna Honzu.

Reklama

Další články

Načítám