Hlavní obsah
Článek

Z klání o nejkrásnější Češku roku 2015 vzešla jako vítězka, ale v adrenalinové soutěži jí její vizuální přednosti nebyly nic platné. Místo promenády v plavkách došlo na podstatně drsnější disciplíny.

Nikol Švantnerová (31) se nejvíce obávala toho, že na ni v Pevnosti Boyrad budou čekat tvorové, jež by si nikdy jako domácí mazlíčky nepořídila. „Já se hrozně bojím různé havěti a tušila jsem, že mi něco takového dají, protože lidi to budou chtít vidět. Říkala jsem si, že se z toho nemůžu sesypat a musím dokázat, že se toho nebojím. Takže mi tam sypali na hlavu škorpiony a červy. Když jsme zkoušeli, jak zacházet se zvířaty, když mi dali gumového pavoučka, tak já jsem nebyla schopná na něj vůbec sáhnout, rozbrečela jsem se tam a úplně se sesypala,“ postěžovala si Nikol, která na natáčení jen tak nezapomene.

Bývalá Česká Miss totiž musela projit úkolem, v němž se zhmotnily všechny její noční můry. Nikol navzdory svým obavám navštívila tajemnou komnatu inspirovanou pouťovým domem hrůzy, kde ji ve tmě očekávali štíři i hmyz, který se jí usadil na hlavě. Tuhle havěť si určitě domů z Francie jako suvenýr přivézt nechtěla.

Kromě Nikol Švantnerové poznají nevyzpytatelné nástrahy Pevnosti Boyard na vlastní kůži i David Gránský, Lucie Šilhánová, Michala Janotka a Ondřej Havel.

Reklama

Další články

Načítám