Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu extrémně vysoké podpatky nosí loňská Česká Miss Nikol Švantnerová (31). Pomáhají sice vytvořit dojem nekonečně dlouhých nohou, ale ujistila nás, že ani ona sama se v nich necítí pohodlně.

"Žádná pohádka chodit po dlažbě v takových střevíčkách není, ale to se dá čekat," krčila rameny, když jsme stáli před náchodským divadlem, kam se chystala na vyhlášení soutěže Muž roku. Nás zajímalo, kolik toho nejvíc v podpatcích ušla. "Cestu z Prahy do Náchoda bych určitě nedala," smála se.

"Podpatky s prominutím nesnáším. Pro mě je to vždycky dojít na akci, tam nějakým způsobem vydržet, a co nejrychleji je sundat," přiznala. Zatím měla štěstí, že ji nepotkala při chůzi na ultra vysokých podpatcích žádná nehoda. "Ale je pravda, že když jsem letos chodila přehlídku pro Natali Ruden, tak jsem měla hodně vysoké podpatky a boty, které mi vůbec neseděly, a v polovině mola se mi navíc zamotaly do šatů, takže jsem trochu klopýtla, ale naštěstí si toho nikdo nevšiml. Od té doby si radši nosím svoje boty," svěřila.

Hodně mužů má vysoké dámské podpatky jako svůj fetiš. Nikolin přítel, fotbalista Jakub Hora, prý ale mezi ně nepatří. "On na mně vysoké podpatky nesnáší. Nevím, jestli je to kvůli tomu, že je menší než já, nebo se mu to prostě nelíbí. U něj vítězí tenisky," prozradila Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám