Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) předala o víkendu korunku své nástupkyni Andree Bezděkové. Jak se jí nová královna krásy líbí? "Moje favoritka byla trošičku jiná, ale spokojená jsem. Je sympatická. Jen hlas má trošku atypický. I na projevu se ale dá zapracovat. Nové vítězce to přeji, věřím, že bude šikovná," řekla Super.cz Švantnerová.

Naopak ona je pro novou vítězku vzorem. "Chci být tak skvělou Českou Miss, jakou byla Nikol," prozradila pár chvil po své korunovaci Andrea Bezděková. A co na to dnes již bývalá královna krásy?

"Nemyslím, že bych byla extra úspěšná, ale snažila jsem se. Celý rok jsem si maximálně užila a vytěžila z něj maximum. Přeji Andree to samé, úspěch a hodně skvělých zážitků. Záleží jenom na ní," říká.

O tom, jak se stát českou jedničkou a být úspěšný, ví dobře Leoš Mareš (47), který společně s Liborem Boučkem (43) Českou Miss moderoval. "Je to tvrdá práce, nic není zadarmo. Musel jsem si to odvstávat, dvacet let v pět ráno. Je to sázka do loterie, holkám se změní život, je to o štěstí. Teď si jen užívat ty chvíle, které se nikdy nevrátí. První rok je nejdůležitější," říká Mareš.

"Gábina Kratochvílová moderuje zprávy na Primě, Jitka moderovala SuperStar. Je to kvůli tomu, že vyhrály, ale ne jen kvůli tomu. Je to také o kvalitách. Je to takový bodový reflektor, který se rozsvítí, a pokud máš co nabídnout, lépe se pracuje dál," dodal Mareš.

Reklama

Další články

Načítám