Hlavní obsah
Článek

V seriálu VIP vraždy si už zahrála misska Nikol Švantnerová (31), která však není jedinou kráskou, jež dostala příležitost stoupnout si před kameru a vyzkoušet svůj herecký um.

V nejnovějším díle seriálu si zahraje také modelka Eliška Bučková (34), o které je v poslední době slyšet hlavně v souvislosti s rybářem Jakubem Vágnerem (42), s nímž tvoří ostře sledovaný zamilovaný pár.

Bučková si musela vystačit s opravdu hodně malou epizodní roličkou. Zahrála si seriálovou manželku Petra Vojnara. Manželé si jdou vybírat dům do prestižní vilové čtvrti, kde se to jen hemží prominenty.

Bučková bedlivě poslouchá chvalozpěvy makléřky a ruku v ruce s manželem si prohlíží budoucí hnízdečko lásky. Ač se jedná o malou roličku, Bučková byla z natáčení nadšena.

V seriálu ji ještě uvidíme, jak si fotí místo zločinu, který v luxusní vilové čtvrti vyšetřuje detektiv Beran (Patrik Děrgel), jemuž opět asistuje spisovatelka Klaudie (Soňa Norisová). V prominentní čtvrti totiž došlo k vraždě mladé hospodyně Oxany a případ není tak jednoduchý, jak se na první pohled může zdát.

Reklama

Další články

Načítám