Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O cibuláku Lucie Borhyové (46) už bylo řečeno víc než dost. Někdo by mohl protestovat i proti průsvitné látce na róbách Ivy Kubelkové (46) nebo Nikol Švantnerové (31). Na Plese v Opeře ale byly k vidění i mnohem horší šílenosti.

Když oko estéta pohlédlo na zpěvačku Tonyu Graves, která během plesu na pódiu úžasně zazpívala píseň z Bondovky Skyfall, muselo se rozmžikat údivem, co na sebe maličká exotická žena dokáže navléknout. Šaty, prý od Kláry Nademlýnské, které její postavě rozhodně nelichotily a připomínala malého medvídka, doplnila červenými rukavicemi a princeznovskou korunkou. Ta možná měla opodstatnění na jevišti, když měl být ples v duchu monarchie, k níž šlechta patří.

Kde získala krásná moderátorka veřejnoprávní televize a bývalá modelka Daniela Písařovicová dojem, že pouzdrové šaty s aplikací a rozparkem se hodí na ples, je nám také záhadou. Stejně jako to, proč si partnerka tanečníka Jana Ondera přes plesovou róbu neoblékla štólu či kožíšek, ale sportovní vyteplený kabátek. A chybu jsme našli i na zahraniční hvězdě plesu. Herec Tom Riley si asi nestačil nechat zkrátit kalhoty, které se mu nehezky řasily nad botami.

Reklama

Další články

Načítám