Hlavní obsah
Článek

Nikol Švantnerové (31) pomalu končí panování v České Miss. "Možná to obrečím, uvidíme. Ten rok byl krásný a možná mě bude svým způsobem mrzet, že už nejsem královnou já. Na druhou stranu jsem ráda, že korunku předám další dívce a budu mít o trochu víc času sama na sebe," svěřila nám.

Vzhledem k jejím rozporuplným pocitům jsme chtěli, aby zhodnotila, co jí rok, kdy byla panující Českou Miss, přinesl, a co vzal. "Vzal mi hodně osobní život, v něčem i pracovní, protože si člověk nemohl dělat, co by chtěl. Ale celkově mi to dalo hodně," míní.

Nikol má za sebou i rozchod a partnerem, s nímž se k sobě ale vrátili. "Za to vlastně taky trochu mohla Miss. Aspoň jsem si vyzkoušela, že není jednoduché skloubit život Miss se soukromím. Nátlak okolí je velký, ale jsem ráda, že jsme to ustáli a nepotkala mě missí nemoc. Jsem ráda, že jsme to s partnerem zvládli a už jsme připravení na všechno," myslí si Nikol.

Ta připouští, že letošním finalistkám soutěže trochu záviděla jejich čtrnáctidenní soustředění v Thajsku, když v jejím ročníku se jelo jen na týden na Kapverdské ostrovy, kde bylo větrno a dost zima, takže holky musely nosit svetry.

"Trošku jsem jim záviděla to teplíčko, když tady bylo minus dvacet. Ale zároveň jsem byla ráda, že jsem doma v klidu a nemusím nic fotit ani natáčet. Sice to vypadá strašně krásně, ale všichni víme, že to tam není úplně o dovolené. My měly Kapverdy, ony Thajsko. Každá země přináší něco zajímavého. A doufám, že někdy Thajsko navštívím, ale na dovolené s přítelem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám