Hlavní obsah
Článek

Je nejen krásná, ale má i dobré srdce. Bývalá Vicemiss ČR Veronika Procházková (37) už několik let spolupracuje s nadací Život s demencí, která se stará o pacienty postižené Alzheimerovou nemocí a dalšími stařeckými demencemi.

"S nadací spolupracuji už několik let. Podobnou zkušenost jako její klienti jsme zažili i v rodině, takže vím, jaké to je," svěřila Veronika, která pozvala i další kolegyně ze soutěží krásy Terezu Fajksovou (34), Nikol Švantnerovou (31), Karolínu Mališovou, Anetu Vignerovou (36), Moniku Leovou (32) či Lucii Křížkovou, které bez nároku na honorář předvedly v Lucerně modely návrhářky Ivy Řádkové a pokřtil se i kalendář Anavita, který modelky, herci i zpěváci nafotili spolu s klienty domovů.

Pokud jde o přehlídku i pěvecká vystoupení mj. Martina Chodúra (34), Marka Ztraceného, Fantoma opery Radima Schwaba nebo Ondřeje Rumla, vše proběhlo k plné spokojenosti organizátorů. Pouze sama patronka akce Veronika Chmelířová si natrhla přehlídkový model. "Naštěstí jsem si toho na pódiu sama nevšimla, jinak bych byla mnohem víc nervózní," byla sama nehodou překvapená Veronika.

Reklama

Další články

Načítám