Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože jsme i po nástupu kalendářního podzimu zažili i několik teplých dnů, nyní už je letošní léto opravdu minulostí. Celebrity proto berou butiky útokem a pořizují si kousky z kolekce pro podzim a zimu.

„Já jsem na zimu připravená, hlavně neumím čekat, takže když něco vidím, tak neuvažuju o tom, že přijdou i lepší kousky, a prostě to musím mít,” říká Nikol Švantnerová (31), která si už pořídila péřovou zimní bundu, ve které by prý přežila i na severním pólu. Velmi podobně to má i topmodelka Zuzana Stráská. Ta si  svůj šatník vybavila už třemi tmavě zelenými parkami. Aby toho nebylo málo, tak si další podobnou bundu pořídila právě na koktejl párty v prodejně známé italské džínové značky.

Taky modelka a podnikatelka Pavla Vrbová prý dělá vše pro to, aby její šatník byl naplněný ještě před začátkem sezóny, a ona se tak nepřipravila o ty nejlepší kousky. „Letos pofrčí vše, co kdo má rád. Dneska už je to o tom, co se komu líbí, a jak to kdo umí sladit a v čem se cítí dobře. Kombinuje se klasika se sportovnem, tvrdé boty ke krásným šatům, cokoli kdo chce,” říká Vrbová, která prominenty na párty v butiku pozvala.

To stylista hvězd Filip Vaněk (46) je prý předzásobený nadčasovými zimními kousky z let minulých. Má to ale jeden háček, přes léto prý natolik přibral, že se do většiny oblečení nevejde. „Já jsem momentálně ve stavu, kdy si kupuju boty a tašky, to je mi vždycky,” směje se Vaněk.

Reklama

Další články

Načítám