Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) se prý se svým nevěrným partnerem, fotbalistou Jakubem Horou definitivně nerozešla. Vztahu ještě pořád dává šanci, dokonce si ani neodstěhoval všechny věci z jejího bytu. Píší si, volají si, ale na kafe s ním ještě nezašla.

"Nerozešli jsme se, dáváme si pauzu. Možná jsem si předtím něco nalhávala, že problémy nemáme, ale čím víc se to začalo řešit, tím větší byly," řekla Super.cz s tím, že prý odloučení ani nepociťuje. "Pořád jsem v jednom kole, mám hodně práce. Rozhodně nesedím doma a nebrečím do polštáře," svěřila na párty, kde se představovala nová značka sektu a vyrazila tam s kolegyní ze soutěže Andreou Kalousovou.

"Přítel momentálně bydlí u rodičů, ale pořád jakoby dojížděl, takže to není tak velká změna. I nějaké věci u mě pořád má. Jak říkám, není to definitivní a oba pořád doufáme, že se vrátí," přiznala.

A co by se muselo stát, aby to zase dali dohromady? "Já potřebuju čas. Nemusí mi snést modré z nebe a udělat bůhví co. Snaží se, lituje toho. Pořád si píšeme, voláme si. Na to, abychom si zašli na kafe, nebyl ještě čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám