Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi finalistkami soutěže Miss Face je i dívka, která jako by z oka vypadla panující královně krásy, České Miss Nikol Švantnerové (31). "To, že jsem jí podobná, mi říká hodně lidí. Zatím mi to nebylo na škodu, ale byla bych nerada, kdyby si mne lidé pamatovali jen kvůli tomu," míní půvabná brunetka Gabriela Sieglová, která je vysoká 180 cm a má míry 88-66-93.

Ta ještě před pár měsíci tak dobře jako teď nevypadala. "Zhubla jsem pět kilo a pořád na sobě dřu, hodně cvičím, dvakrát denně běhám. Začala jsem pracovat pro jednu pražskou agenturu, a abych mohla vycestovat jako modelka do svého vysněného Milána, tak musím nějak vypadat," vysvětlila nezadaná kráska.

"Vztahy teď pro mne nejsou na prvním místě. Chci se hlavně věnovat modelingu a podívat se do zahraničí. I když už jsem viděla leccos. Pracovala jsem jako au-pair půl roku v Kanadě, byla jsem i v Kalifornii. Byla to docela drsná škola. V rodině byl jen otec a tři malé děti od dvou do osmi let, kterým jsem částečně nahrazovala mámu," vyprávěla, proč se zatím zrovna nehrne do zakládání rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám