Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Štíbrová (37) sdílela fotku druhého syna Tobiase a rozněžnila svou početnou fanouškovskou základnu. Kromě toho, že je chlapeček roztomilost sama, se nemohou nabažit jeho vlásků, kterých má na novorozence opravdu požehnaně.

„Dobré ráno, Mauglí,“ popsala Nikol fotografii se synkem ležícím na podložce ve tvaru listu. A obdivné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. „Vy děláte tak krásné děti, Nikolko,“ chválila herečku například jedna ze sledujících.

A jak je vidět, fanoušci měli hned na první pohled jasno, komu se malý Tobiásek podobá. „Jak špulí, už Vás tam vidím!“ rozesmála se fanynka. „Má tvoje rysy v obličeji, další vtipálek mezi námi,“ přidala se další. „Je krásný, vlasy po tatínkovi, jinak celá maminka,“ zaznělo také.

V chlapečkovi tedy vidí spíš Nikol než jejího manžela Petra, za nějž se stihla provdat těsně před porodem. Navíc jsou už teď přesvědčení, že se starším bráškou Mathiasem, kterého doma příhodně přezdívají Radovan, bude Tobias tvořit povedenou dvojku. Něco i nám říká, že se s chlapci doma rozhodně nudit nebudou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám