Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nikol Štíbrová (37) v neděli slaví narozeniny. Od těch posledních, kterými překročila Kristova léta, se toho v jejím osobním životě odehrálo poměrně dost.

Po rozchodu s partnerem a tatínkem syna Mathiase (3) oficiálně představila nového přítele Petra, vedle kterého doslova září štěstím. Jejich vztah a společné soužití se vyvíjí tak slibně, že se Petr vzdal svého mládeneckého bytu a zamilované hrdličky pracují na společném domku, který si budují za Prahou.

Štíbrová se proslavila už v dospívání, a to seriálem Pojišťovna štěstí, později si zahrála i v neméně známém Vyprávěj. Herecké nadání měla od dětství, kdy navštěvovala dramatický kroužek, a později byla zařazena do rejstříku barrandovského studia.

Nikol v posledních letech proslavilo hlavně natáčení videí s kamarádkami Martinou Pártlovou (44) a Veronikou Arichtevou (37), vystupují jako trio 3v1. Zprvu šlo o pár vtipných videí, která natočily pro pobavení přátel a známých. V té době nevěděly, že tím na internetu strhnou lavinu pozitivních ohlasů. Jejich humor se fanouškům tak zalíbil, že začaly natáčet pravidelně a k tomu pořádají besedy po České republice.

Kromě herečky se dnes Nikol může nazývat také influencerkou. Její břitký humor s dávkou ironie fanoušky baví a na svém instagramovém profilu jich má přes půl miliónu.

A do třetice i zpěvačkou, minulý rok nazpívala s populární slovenskou kapelou IMT Smile ústřední píseň k filmu Příliš osobní známost a pozornosti se dočkal také song Dej si roušku, na kterém spolupracovala se skupinou Mirai.

Reklama

Další články

Načítám