Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, komička a moderátorka Nikol Štíbrová (37) vyrazila na rodinnou dovolenou se synkem Mathiasem, přítelem Petrem a svými rodiči. Cílovou destinací se pro ně stala Itálie, kde to herečka miluje, a kam se pravidelně vrací.

Nikol už stihla fanouškům nasdílet pár snímků v plavkách z pláže, kde si hraje se svým tříletým rozverným synkem. Přesto, že běžně dostává spoustu dotazů a lichotek, jak se jí po porodu podařilo zhubnout a že má postavu, jako nikdy předtím, najdou se i tací, kteří si naopak rádi rýpnou. Nikol ale patří mezi ty, které si z kritiky na svoji osobu nic moc nedělají, a místo aby podobné komentáře mazala, naopak se o ně pro pobavení ráda podělí s ostatními.

„Napsala mi jedna slečna na fotku v plavkách, ať si to neberu osobně, ale že je vidět, že se mám dobře,“ svěřila se blondýnka z tria 3v1 na Instagramu v návaznosti na své předchozí snímky, kde se ukázala v bikinách. Jako vždy ale přešla situaci s humorem, a dokonce si ze sebe sama vystřelila, když se později označila za kosatku Willy z filmu Zachraňte Willyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám