Hlavní obsah
Článek

Nepořádá pouze módní přehlídky, ale v domácím prostředí ve Žďáru nad Sázavou organizuje Beata Rajská (61) už řadu let také ples, který nese její jméno. Na akci, která se stala postupem let událostí sezóny místního kraje, ale také nechybí přehlídka. Letos se jí kromě etablovaných modelek zúčastnily také komičky z trojlístku 3v1. Jak by se dalo čekat, holky se postaraly o vtipnou nadsázku.

Ostatně o tom, jak si Nikol Štíbrová (37), Veronika Arichteva (37) a Martina Pártlová (44) hrály na modelky, se můžete přesvědčit v přiloženém videu.

„Na plese bylo okolo tří stovek nových hostů a já jsem se bála, jak mě přijmou. Přece jen jsem, podle moderátorka plesu Petra Salavy, neřízená střela. Ale pokud já jsem byla neřízená střela, tak 3v1 byly Double Pershing. Lidi je ale přijali neskutečně,“ komentovala vystoupení návrhářka.

3v1 nebyly jediné známé tváře na akci. Kromě nic vystoupil také Bohuš Matuš, Monika Absolonová a již zmiňovaná Veronika Arichteva se svým tanečním partnerem Michalem Necpálem předvedli při zahájení plesu valčík. Pár přítomné hosty dobře rozehřál, neboť se plesalo až do šesté hodiny ranní druhého dne.

Reklama

Další články

Načítám