Hlavní obsah
Článek

Manželka Tomáše Kluse (37) se nechala slyšet, že nechápe matky, které dávají děti do školek, aby mohly chodit do práce. To zaujalo herečku a moderátorku Nikol Štíbrovou (37) a reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

"Začetla jsem se do rozhovoru, kde Tamara Klusová (36) říká, že podle jejího názoru mají být děti s mámou co nejdéle, dokud jsou malé. Cituji: Odkládáme často děti do barevných domečků, protože se nám zrovna nehodí, a pak když jsme staří, tak se jim taky nehodíme a dají nás do stejných barevných domečků," namluvila do videa na svém instagramovém účtu Nikol Štíbrová.

"Nesouhlasí s tím, že děti chodí do jesliček, do školky a maminky místo toho chodí do práce, než aby s nimi byly doma," doplňuje Štíbrová a okamžitě přidává svojí reakci. Na rozdíl od Tamary, kterou živí manžel a nemusí vydělat ani korunu a v pohodě může být doma, ona takové štěstí nemá. Nikol se stará o svého syna sama, s jeho otcem nežije.

"Já bych k tomu chtěla říct, že já i statisíce matek odkládáme svoje děti jednou za čas do barevných domečků, protože nemáme třeba partnera, který by nám na to dítě vydělával peníze. Ne že by se nám to dítě nehodilo, ale musíme vydělat ty peníze," říká Štíbrová.

"Není úplně nutné zvyšovat tlak na psychiku pracujících matek takhle veřejně. Ne všechny maminky jsou nadšené z toho, že musí pracovat," říká rázně Nikol.

Tamara Klusová na video Nikol Štíbrové za pár minut odpověděla s tím, že článek na webu je jiný, než byl uveřejněn v časopise Maminka a že je její vyjádření vytržené z kontextu. "Tvůj úryvek je vytržený z kontextu, protože ten text v Mamince je o internátních školkách. Do takové školky můžeš umisťovat dítě i přes noc, takže tam to dítě může být několik dnů i nocí a jsou tam děti od dvou let. S tím já nesouhlasím a rozhodně souhlasím s tím, aby děti chodily do školky a maminky do práce," znělo ve video odpovědi, kterou si můžete pustit níže.

Odpověď Tamary Klusové na video Nikol Štíbrové

Nikol později své video smazala a na základě dalších informací se Klusové omluvila a upozornila webový magazín na chybu. Tamara jí poté ještě za stažení a omluvu poděkovala.

Reklama

Další články

Načítám