Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je neuvěřitelné! Spisovatelka Radka Třeštíková (42), která momentálně pilně trénuje na oblíbenou soutěž StarDance, se pochlubila svou maminkou. Ta vypadá tak mladě, až nikdo nechtěl uvěřit, že nejde o sestru.

„Moje máma. Občas přemýšlím, co o ní vlastně vím. Je krásná, krásná od té doby, co ji znám a podle fotek byla i předtím. V pubertě jsme vedle ní s bráchou vypadali jak dvě poďobané příšery, co se na ni nalepily cestou z krámu a nenechaly se setřást. Pro svůj vzhled nedělá nic moc kromě toho, že se maže, jedno čím, hlavně celá. Nejí zdravě, nesportuje, zásadně, vůbec, jednou jsem ji viděla jet na kole, ale byl to pro ni nejspíš tak hrůzný zážitek, že už ho nikdy nezopakovala,“ vysekla poklonu své mamince spisovatelka a sdílela společnou fotografii.

Její vzhled ale zarazil mnoho fanoušků a zmátl i Nikol Štíbrovou (37), která si neodpustila vtipnou poznámku.

„Moment, měla tě v deseti letech nebo jak je tohle možný?“ tázala se Nikol. „Od chvíle, co jsem se narodila, nikdo nevěří, že jsem její dcera, už mě to začíná s*át,“ odpověděla jí Radka, která je samozřejmě na mladistvý vzhled své maminky pyšná.

Reklama

Další články

Načítám