Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a instagramová královna Nikol Štíbrová (37) je neuvěřitelná. Už počtvrté vybírala na sociální síti peníze pro postižené dítě a zase úspěšně! Díky ní se vybralo už více jak 2 milióny korun.

"Poprvé jsem to dělala před rokem a půl, zkusila jsem vybrat na Facebooku 600 tisíc Andrejce, která skončila na vozíku a sháněla auto pro vozíčkáře. Vybralo se asi milión a půl, bylo to neuvěřitelný. Peníze pak Konto Bariéry použilo i na další případy," řekla Super.cz Nikol.

Tentokrát vybírala půl miliónu korun na postiženou Karolínku, která ve třech měsících vážně onemocněla.

"Psala jsem na Konto Bariéry, který případ by potřeboval co nejrychlejší pomoc. Na desetileté Karolínce zánět mozku způsobený oparem zanechal vážné následky. Vyžaduje nepřetržitou péči. Je ležící, neumí sama sedět, používat ruce ani nohy, kousat a polykat tekutiny. Zároveň má těžkou mentální retardaci a bohužel i těžkou epilepsii. A maminka ji vozí v kočárku MHD, protože na speciálně upravené auto nemá peníze. Tak teď už má," nadšeně říká Nikol.

Díky ní se opravdu za dva dny vybralo půl miliónu korun. "Je strašně skvělý, že díky sociálním sítím se může pomoci a tolik lidí se spojí a pošlou částku, která je v jejich moci. Určitě brzy zase něco vymyslím dalšího," dodala Štíbrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám