Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Arichteva (37) ve druhém kole StarDance nadchla diváky něžným valčíkem, který zatančila společně s Michalem Necpálem. Ač byla v prvním kole kritizována, nenechala na sobě nic znát a předvedla perfektní výkon.

Spolehnout se mohla i na podporu svých kamarádek ze společného vtipného pořadu 3v1 Martinu Pártlovou (44) a Nikol Štíbrovou (37), které Veronice fandily a jistě i svědomitě posílaly hlasy.

Martina téměř jako vždy ohromila hlubokým výstřihem. Dekolt ostatně vynikl i v šatech Veroniky Arichtevy, jež byla nadšena, že se dostala do dalšího kola, což byl její cíl.

„Moje meta byla nevypadnout jako první. Což se díky hlasům od vás nestalo. A já jsem vám moc vděčná a děkujeme! I za hlasy, co nám budete posílat dál, protože bez vás to fakt nepůjde. Moje další meta je totiž dostat od Zdeňka Chlopčíka vysokou známku na tý jeho plácačce,“ napsala na sociální síti Veronika, která od přísného porotce dostala nízkou známku pět, zatímco od ostatních se mohla podívat na číslo osm nebo sedm.

Reklama

Další články

Načítám