Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Nikol Štíbrová (37) se dva měsíce po porodu syna Mathiase objevila poprvé ve společnosti. A vypadá skvěle. I když sama to tak rozhodně nevidí. "Nespala jsem dva měsíce, jsem trošku na nervíčky, ale řekla jsem si, že to nějak dám. Dnes jsem se za řevu dítěte oblíkala, malovala, vůbec nevím, co mám na sobě, ani na ksichtě, ale jsem tady," řekla Super.cz Nikol, která vyrazila na slavnostní otevření nového baru, který společně se svými kamarádkami z 3v1 Veronikou Arichtevou a Martinou Pártlovou moderovala.

"Včera jsem si zašla na ondulaci, asi tak po třech měsících jsem tam byla. Byla jsem taková šmudla. Teď jsem pořád šmudla, ale menší. Jak jsem se vždycky divila maminkám, že si často nestihnou dojít ani na záchod, tak to tak fakt je. Což mi připomíná, že si musím odskočit," řekla se svým pověstným humorem.

Oblékla si černý kostým, kila navíc rozhodně znát nebyla. Ale pořád prý nějaká jsou. "U kalhot mám knoflík zapnutý, ale až odejdou foťáci, tak ho zase rozepnu. Vzít si tu velikost 40 asi nebyl ještě úplně dobrý nápad. Mám nahoře asi šest nebo sedm kilo. Ale to je jedno, moc to neřeším," dodala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám