Hlavní obsah
Článek

Hvězdná dráha holek z 3v1, tedy hereček Nikol Štíbrové (37), Veroniky Arichtevy (37) a zpěvačky Martiny Pártlové (44) neustále stoupá. Teď dámy nově obsadily rádiový éter.

Populární trojice, která svými videy dokáže na internetu upoutat statisíce fanoušků, přijala nyní další výzvu. Moderuje večerní show na Evropě 2. A proč se holky rozhodly zrovna pro rádio?

„Mě všichni strašili, že s mateřstvím končí život a všechno se už bude točit jen kolem dítěte. Že už v podstatě ani nevylezu z domu. Tak jsem si to chtěla pojistit. Teď budu vylézat z domu pravidelně a ráda. Akorát nevím, jak to udělat, abych při svých vycházkách nepotkávala tyhle dvě. Ale tak s tím se už nějak poperu,“ říká Štíbrová.

"Nabídku Evropy 2 jsem vzala proto, že je to rádio, a tudíž se do práce nemusím líčit. Nebo možná ještě proto, že je to výzva, že se takové nabídky neodmítají, nebo že mě to baví. I když vlastně ne, to bych lhala. Je to kvůli tomu líčení,“ vtipkuje Arichteva. A co na to říká třetí do party Martina Pártlová?

„No a já mám zničenej život při představě, že s nima trávím každej den,“ prozradila Pártlová se smíchem. „Nicméně taková nabídka se neodmítá a já se z nich pokusím nezbláznit,“ má jasno blonďatá zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám