Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás dnes informovali, že Nikol Štíbrová (37) a její přítel Martin Kyncl si ze své poslední dovolené v Thajsku přivezli krásný suvenýr. Seriálová herečka a populární členka třeskutě vtipného tria Tři v jednom čeká svého prvního potomka. „Mno. To máme z toho, že jezdíme na dovolenou v období dešťů,” komentovala Nikol na sociální síti fotku dupaček a ultrazvuku.

Těhotná herečka ani v požehnaném stavu nešetří vtipem. „Dejte si pozor na to přísloví What happens in Thailand, stays in Thailand. Úplně vždycky neplatí,” smála se Nikol v rozhovoru pro Super.cz.

Štíbrová je ve čtvrtém měsíci těhotenství, ale pohlaví miminka zatím nezná. Jména pro chlapečka a holčičku má už ale vybraná. „Pohlaví ještě nevíme, jména nějaký v hlavě už máme, ale je na to ještě času dost…”

Během dovolené v exotice si pár nezadělal pouze na miminko, ale také zde proběhlo zasnoubení. Na svatbu před porodem to ale nevypadá. „Svatbu zatím odkládáme, chtěla bych si ji užít i já. Ne že by mi vadilo abstinovat, ale... Jo, vadí mi abstinovat,” vtipkuje Nikol Štíbrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám